Інтерстарч Україна презентувала свою продукцію на Gulfood 2019

04.04.2019
Інтерстарч Україна презентувала свою продукцію на Gulfood 2019

Міжнародна виставка продуктів харчування Gulfood — основна бізнес подія в регіоні Персидського заливу та Близького Сходу, а також один з наймасштабніших і найвпливовіших торгівельних заходів у світі. У виставці Gulfood 2019, що проходила з 18 по 22 лютого 2019 року в м. Дубаї, ОАЕ, свою продукцію представляли близько 5000 виробників, а відвідали захід 98 482 підприємців з 193 країн світу.

Цього року компанія «Інтерстарч Україна» втретє презентувала свою продукцію на заходах Gulfood, взявши участь в рамках колективного стенду українських виробників. На Gulfood 2019 Україну представляли понад 50 компаній, що практично вдвічі більше, ніж попереднього року. Український стенд відвідали понад 3000 компаній з усього світу, більшість з яких зацікавлені у співпраці саме в аграрному секторі та в галузі глибокої переробки сільськогосподарської сировини для харчових потреб.

Завдяки участі в Gulfood 2019, наша компанія розширила свою присутність на нових ринках та здобула нових партнерів в Єгипті, Алжирі та Арабських Еміратах. Також ця виставка вкотре стала платформою для спілкування та зустрічей з постійними партнерами.

Для нашої команди менеджерів та маркетологів відвідування заходів такого рівня є чудовою нагодою ознайомитися зі світовими трендами у галузі харчової промисловості, а головне, розпочати співпрацю з новими закордонними партнерами. «Інтерстарч Україна» продовжує зміцнювати свої позиції в якості міжнародного виробника та постачальника інгредієнтів для підприємств харчової промисловості. Ми завжди шукаємо можливості для розвитку, знайомлячись з новими ринками та розробляючи конкурентоспроможні асортиментні позиції.

 

Вгору