Продукція Інтерстарч Україна взяла участь у виставці Alimentaria в Барселоні

11.04.2018
Продукція Інтерстарч Україна взяла участь у виставці Alimentaria в Барселоні

Інтерстарч Україна брала участь у виставці Alimentaria 2018 у Барселоні з 16 по 19 квітня, де 4500 компаній з 70 країн світу представили свої найкращі та інноваційні продукти.

Щорічна виставка Alimentaria присвячена харчовій промисловості — продуктам харчування, напоям і харчовим інгредієнтам. За останні роки вона стала однією з найбільших платформ у світі для бізнес-спілкування та інтернаціоналізації харчової сфери.

Інтерстарч Україна представила на виставці широкий асортимент своєї продукції. Особливо відвідувачів зацікавила безглютенова лінійка Інтерстарч Україна — безглютеновий крохмаль і безглютенові суміші для випічки білого, домашнього, темного хліба, бісквітів та печива. На Alimentaria 2018 ці суміші стали основою майстер-класу з приготування безглютенової випічки і отримали визнання від майстер-шефа з Іспанії завдяки своєму смаку, зовнішньому вигляду і легкості у приготуванні.

Такі масштабні заходи дозволяють компанії дізнаватися про передові технології і споживчі тренди для впровадження найбільш ефективних інновацій у власне виробництво.

Вгору