Компанія Інтерстарч Україна взяла участь у виставці Food Ingredients Vietnam 2018

20.05.2018
Компанія Інтерстарч Україна взяла участь у виставці  Food Ingredients Vietnam 2018

Компанія Інтерстарч Україна взяла участь у Food Ingredients Vietnam, що проходила з 16 по 18 травня. Виставка стала місцем зустрічі для місцевих та міжнародних учасників індустрії харчових продуктів та напоїв. За даними офіційної сторінки заходу, кількість відвідувачів досягло 4700, а кількість учасників зросла до 140 крупних міжнародних компаній з 30 країн світу.

У цьому році Food Ingredients Vietnam була в більшій мірі присвячена саме харчовим інгредієнтам, ніж готовій продукції, так як продукти харчування, вироблені у В'єтнамі, в великій мірі залежать від імпортних харчових інгредієнтів та додатків. Для Інтерстарч Україна, участь у виставці дала можливість розповісти про широкий асортимент крохмалів та сиропів власного виробництва, а також про переваги своєї продукції.

Завдяки Fi Vietnam, ми розширили клієнтську базу у В'єтнамі та детальніше вивчили потреби ринку. Також Інтерстарч Україна мала змогу зустрітися з клієнтами з Південно-Східної Азії та дізнатися про нові тенденції індустрії харчових продуктів та напоїв.

Вгору