Компанія Інтерстарч представить свою продукцію в рамках IFE 2024, що пройде 25-27 березня 2024 року в м. Лондон, Великобританія

20.02.2024
Компанія Інтерстарч представить свою продукцію в рамках IFE 2024, що пройде 25-27 березня 2024 року в м. Лондон, Великобританія

Компанія Інтерстарч представить свою продукцію в рамках International Food and Drink Event (IFE) 2024, що пройде 25-27 березня 2024 року в м. Лондон, Великобританія.

International Food and Drink Event – найбільша виставка харчових продуктів і напоїв, яка підтримується урядом Великобританії, що робить її головною подією для індустрії харчових продуктів і напоїв у Великобританії за останні 30 років. Захід приваблює різноманітну аудиторію професіоналів у галузі виробництва продуктів харчування та напоїв, включаючи глобальні бренди, роздрібних торговців та покупців, дистриб’юторів, технологів.

Понад 1500 експонентів з 102 країн світу охоплюють буквально всі аспекти харчової промисловості, від вирощування сировини до складської логістики. Виставка дає змогу зрозуміти ринкові тенденції, уподобання споживачів та передовий досвід у глобальній сфері продуктів харчування.

На виставці IFE компанія Інтерстарч представить свою лінійку інгредієнтів для харчової промисловості, такі як нативний та модифіковані  крохмалі, мальтодекстрин, сухі сиропи, фруктоза та безглютенові інгредієнти.

Запрошуємо відвідати наш стенд № 535!

Вгору