Алкогольні напої, пивоваріння

Алкогольні напої, пивоваріння

Крохмалі, як полісахариди, можуть ставати основою для міцних алкогольних напоїв, виступати стабілізаторами в їх рецептурі. Економічну ефективність виробництва алкогольних напоїв підвищить включення до їхнього складу натуральних цукрозамінників Інтерстарч Україна — глюкозних і глюкозно-фруктозних сиропів. Ці інгредієнти повноцінно замінюють цукор, водночас покращуючи властивості продукції. Сиропи з різною солодкістю є частиною рецептури алкогольних напоїв типу вермутів і лікерів.

У пивоварінні застосовується нативний кукурудзяний крохмаль — його використання підвищує економічну ефективність виробництва. Мальтозна патока у пивоварінні виступає в якості джерела зброджуваних цукрів, повністю повторюючи вуглеводний профіль сусла, що традиційно використовується у процесі.

Вгору