Компанія Інтерстарч братиме участь у виставці Alimentaria, 18-21 березня 2024 в м. Барселона, Іспанія

12.02.2024
Компанія Інтерстарч братиме участь у виставці Alimentaria, 18-21 березня 2024 в м. Барселона, Іспанія

Компанія Інтерстарч братиме участь в одній з найбільших міжнародних виставок іспаномовного світу Alimentaria, що відбудеться 18-21 березня 2024 року в м. Барселона, Іспанія.

Alimentaria та Alimentaria FoodTech — найбільша в регіоні міжнародна виставка продуктів харчування, напоїв і гастрономії, а також технологічних рішень, інгредієнтів та обладнання для харчової промисловості. Це виставковий простір, де інновації та інгредієнти поєднуються в ланцюжок виробництва та зберігання продуктів харчування та напоїв. 

Виставка об’єднує понад 100 000 відвідувачів та біля 3000 експонентів з 52 країн світу. Тут збираються професіонали та лідери думок таких галузей як FMCG, виробництво продуктів харчування та напоїв, інгредієнтів для їх приготування, переробка, зберігання, пакування, а також серед відвідувачів та експонентів представлені дистриб’ютори світового масштабу, R&D спеціалісти, технологи.   

Компанія Інтерстарч представить на виставці Alimentaria нові та добре відомі на ринку інгредієнти для харчової промисловості, а також нові рішення для випікання безглютенової продукції. 

Ми будемо раді вітати вас на нашому стенді 125, Hall P2, Level 0, Street D!

Вгору