Компанія Інтерстарч взяла участь у виставці F Istanbul 2023

26.07.2023
Компанія Інтерстарч взяла участь у виставці F Istanbul 2023

Компанія Інтерстарч, в рамках колективного стенду Центру підтримки експорту, взяла участь в одній з найбільших регіональних виставок F Istanbul, що проходила з 12 по 14 липня 2023 року у Виставковому центрі в Стамбулі, Туреччина.

F Istanbul – це наймасштабніший комплексний захід в Туреччині, що охоплює індустрію виробництва продуктів харчування та напоїв, технологій переробки, виробництво інгредієнтів, дизайн, пакування. Туреччина є однією з найбільших країн – виробників та експортерів продуктів харчування з населенням більше 83 мільйонів людей, тому F Istanbul є такою важливою для країни та регіону в цілому.

Понад 1000 брендів з більш, ніж 40 країн світу були експонентами виставки та біля 15 000 міжнародних відвідувачів з 96 країн світу відвідали захід цього року. 

Компанія Інтерстарч представила на виставці свою лінійку продукції: модифіковані кукурудзяні крохмалі, пшеничний глютен, прежелатинізовані кукурудзяні та пшеничні крохмалі, кристалічна фруктоза та інші продукти для застосування в харчовій та кормовій промисловості.

За словами Заступника директора з питань зовнішньоекономічної діяльності Євгена Поповського: «Туреччина – це великий регіон без власного виробництва такої продукції як модифіковані пшеничні крохмалі, пшеничний глютен. Тому участь нашої команди у виставці формату та рівня F Istanbul дуже важлива та перспективна в плані встановлення нових ділових зв’язків, розширення пулу клієнтів, ринків збуту.  Нам є що запропонувати на ринку Туреччини та регіону в цілому. Наші продукти високої якості, сертифіковані за багатьма міжнародними стандартами. Також компанія Інтерстарч є надійним постачальником. Тому ми сподіваємося на успішну співпрацю з новими партнерами».

Вгору