Виставка Інгредієнтів «Fi Africa 2021» 2-4 серпня Каїр, Єгипет

05.08.2021
Виставка Інгредієнтів «Fi Africa 2021» 2-4 серпня  Каїр, Єгипет

Ми вважаємо, що Єгипет є перспективною, найбільш густонаселеною країною, що швидко розвивається в регіоні Близького Сходу та Африки та приваблює компанії з усього світу. Це також дуже швидкозростаючий та привабливий ринок для постачання якісних інгредієнтів, одержаних при переробці кукурудзи та пшениці: мальтодекстринів, кристалічної фруктози, нативного та модифікованого крохмалів, глюкози, мальтози та глюкозо-фруктозних сиропів.

Тож команда Інтерстарч Україна вирішила провести три дні на Виставці «Fi Africa 2021». Три дні активних зустрічей, переговорів, спілкування з давніми партнерами та зустрічі з новими потенційними клієнтами, три дні активного виставкового життя після більш ніж року перерви та онлайн спілкування через пандемію. Ми були раді повернутися до офлайн-життя зустрічей віч-на-віч, та відчули, що світ та бізнес життя знову оживають. Цю можливість дала нам  виставка «Fi Africa 2021»:

  • 5500 колег з галузі з більш ніж 40 країн.
  • 200 компаній -експонентів, що демонстрували інноваційні продукти та рішень.
  • професійний нетворкінг з усього спектру інгредієнтів

Виставка «Fi Africa» - щорічна подія та Інтерстарч Україна планує знову прийняти участь у 2022 році. Дякуємо усім партнерам та відвідувачам нашого стенду, які провели ці три дні з нами. Ми надзвичайно вдячні та завжди раді бачити вас на стенді Інтерстарч Україна.

Вгору