Компанія ІНТЕРСТАРЧ взяла участь у виставці Fi Asia 2023, в Бангкоку, Таїланд

03.10.2023
Компанія ІНТЕРСТАРЧ взяла участь у виставці Fi Asia 2023, в Бангкоку, Таїланд

Торгова команда компанії Інтерстарч представила свою лінійку продукції, а саме нативний та модифіковані крохмалі на основі ваксі кукурудзи, прежелатинізовані крохмалі, мальтодекстрини та кристалічну фруктозу на одній з найбільших виставок Південно-Східної Азії - Fi Asia 2023, яка відбувалася 20-22 вересня в Бангкоку, Таїланд.

Fi Asia Thailand є місцем зустрічі номер один для харчової промисловості регіону АСЕАН, де збираються провідні вітчизняні і міжнародні постачальники інгредієнтів, дистриб’ютори, виробники продуктів харчування та напоїв з усього світу для обговорення трендів ринку, обміну досвідом в галузі виробництва, переробки, перевезення, пакування, зберігання.

За словами Максима Кириченка, регіонального менеджеру з продажів: «Участь у виставці Fi Asia Thailand є важливою для компанії Інтерстарч для залучення нових клієнтів і партнерів, розширення присутності на ринку Азії, а найголовніше - це можливість бути завжди в курсі останніх трендів та інновацій ринку. Це є важлива складова стратегії розвитку бізнесу, що відкриває нові можливості до подальшого зростання і розвитку нових продуктів, необхідних саме на цьому ринку і саме зараз».

Вгору