Компанія Interstarch взяла участь в Africa Food Manufacturing 2023

01.06.2023
Компанія Interstarch взяла участь в Africa Food Manufacturing 2023

FOOD INGREDIENTS AFRICA та ProPak MENA проходила 28-30 травня 2023 року у Єгипетському міжнародному виставковому центрі в Каїрі в Єгипті.

Fi Africa – провідний виставковий майданчик харчової промисловості та суміжних галузей в регіоні Близького Сходу та Північної Африки. Цьогорічний захід зібрав більше 10 000 відвідувачів та понад 350 експонентів з 20 країн світу.

Виставка присвячена виробництву та переробці харчових продуктів та напоїв, широкому спектру інгредієнтів для харчової промисловості, упаковці, логістиці, зберіганню, безпеці харчової промисловості.

Команда Інтерстарч представила на виставці свої останні досягнення у виробництві модифікованих крохмалів, мальтодекстринів, прежелатинізованих пшеничних та кукурудзяних крохмалів, а також нативні крохмалі з ваксі кукурудзи, пшениці та регулярної кукурудзи, пшеничний глютен.

В рамках виставки було проведено чимало B2B-зустрічей з діючими та потенційними бізнес партнерами компанії, дізналися про сучасні тенденції харчової промисловості в регіоні, представили рішення з використання продукції Інтерстарч в харчовій промисловості.   

За словами Менеджера з продажів, відповідального за регіони ASIA PACIFIC Максима Кириченко: «Ринок Африки залишається відкритим до нових продуктів та інновацій, він постійно розвивається, що дає можливість постачальникам інгредієнтів пропонувати більш широку лінійку продукції для задоволення попиту регіону».   

Участь компанії Інтерстарч в Fi Africa стала традиційною. Ця виставка є оптимальною регіональною платформою для тих, хто піклується про якість своєї продукції, а також для виробників, які шукають економічно ефективні рішення для власного виробництва, одночасно оптимізуючи свої процеси.

Інтерстарч завжди опікується якістю, ефективністю та оптимальністю використання своєї продукції клієнтами.

Вгору