Компанія Інтерстарч продемонструвала свої продукти для харчової промисловості на Food Ingredients Africa 2024

29.05.2024
Компанія Інтерстарч продемонструвала свої продукти для харчової промисловості на Food Ingredients Africa 2024

Компанія Інтерстарч, провідний виробник інгредієнтів для харчової промисловості, продемонструвала свою продукцію в рамках щорічного спеціалізованого заходу Food Ingredients Africa 2024, що відбувся 26-28 травня 2024 року в м. Каїр, Єгипет.

Food Ingredients Africa – головна подія в харчовій індустрії регіону зібрала понад 350 компаній-учасниць з 20 країн світу та більше 11 000 учасників, експертів та інноваторів з усього світу, щоб вивчити останні тенденції та досягнення в F&B секторі.

На виставці Fі Africa 2024 клієнти компанії Інтерстарч мали можливість ознайомитися з асортиментом та рішеннями компанії, розробленими для задоволення зростаючих потреб харчової промисловості. Інтерстарч представила свої нові та добре знані на ринку модифіковані крохмалі, мальтодекстрини, прежелатинізовані пшеничні та кукурудзяні крохмалі, нативні крохмалі з ваксі кукурудзи, пшениці, регулярної кукурудзи, а також пшеничний глютен.

Менеджер з продажів регіону Близького Сходу Редуан Емам Арафі відмітив: «Ми дуже раді знову брати участь у Food Ingredients Africa. Цей захід є чудовою платформою аби зустрітися з нашими клієнтами, продемонструвати наші нові продукти, поділитися досвідом використання нашої широкої лінійки інгредієнтів для харчової промисловості та отримати цінну інформацію про останні ринкові тенденції та споживчі вподобання. Food Ingredients Africa є впливовою подією, що робить великий внесок у поточний діалог про майбутнє харчових інгредієнтів в Африці.

Великий внутрішній споживчий ринок і стратегічне географічне положення в центрі Близького Сходу та Північної Африки роблять Єгипет центром регіонального експорту, і ми тут, щоб розширювати наші бізнес контакти. Компанія Інтерстарч, підтримуючи інновації, якість та сталий розвиток, йде в ногу із світовими трендами, пропонуючи спеціалізовані інгредієнти, в тому числі, для виробництва безглютенових продуктів. Ми прагнемо забезпечувати виняткову цінність для наших клієнтів і робити внесок у розвиток харчової промисловості та виробництва напоїв».

Вгору