Презентація INTERSTARCH на виставці FOOD INGREDIENTS EUROPE 2022

06.12.2022
Презентація INTERSTARCH на виставці FOOD INGREDIENTS EUROPE 2022

FOOD INGREDIENTS EUROPE або FIE — платформа, яка вже 35 років об’єднує провідних міжнародних постачальників, виробників, покупців, R&D-спеціалістів та потенційних інвесторів у сфері F&B.

Новітні інгредієнти та сировини для їх виробництва, пошук партнерів та нетворкінг з однодумцями і опонентами — саме заради цього, за десятки років, більш ніж півмільйона людей та бізнесів пройшли через FIE.

У теперішній, модерний час, платформа-виставка працює як гібридний захід: онлайн плюс офлайн формати пропонують зручність, гнучкість та широке охоплення для десятків тисяч учасників й відвідувачів / глядачів — і все це на одному івенті!

Груднева FIE 2022 пройшла у Парижі та прийняла 900 учасників і 21 тисячу онлайн та офлайн-глядачів з більш ніж 135 країн. Важливою частиною заходу став блок пропозицій, рішень та дискусій щодо використання штучних і рослинних інгредієнтів у виробництві продуктів харчування.

Компанія Interstarch цьогоріч презентувала на платформі як нові власні розробки, так і відомі й перевірені часом та людьми продукти: нативні та модифіковані види крохмалю, рідкі та сухі глюкозні сиропи, мальтодекстрини, пшеничний глютен й інгредієнти для безглютенового виробництва.

Ми плідно поспілкувались з нашими давніми партнерами з країн Європейського союзу, а ще встановили нові взаємовигідні та перспективні зв’язки із сейлзами, маркетологами та R&D-спеціалістами зі всього світу. Також FIE звела нас із багатьма партнерами з Близького Сходу, які теж активно приймають участь у подібних заходах.

Такі заходи як FIE, допомагають нашій команді менеджерів, спеціалістів з продажів, харчових технологів та маркетологів тримати руку на пульсі світових трендів F&B-індустрії. Така концентрація спеціалістів та управлінців світового рівня в одному місці дозволяє знайти однодумців, вийти на нові ринки, а головне — особисто поспілкуватися з партнерами та потенційними клієнтами. Так Interstarch стало та послідовно зміцнює позиції як світовий гравець у галузях F&B та виробництва й продажів кормів для тварин.

Щодня ми шукаємо і знаходимо можливості для розвитку, шляхи для виходу на нові ринки — і активно розвиваємо наші існуючі конкурентні позиції. Тож з нетерпінням чекаємо вас на FOOD INGREDIENTS EUROPE 2023, яка пройде у Франкфурті, Німеччина. Stay tuned!

 

Вгору