Компанія Інтерстарч взяла участь у виставці FI Europe 2023, що відбулася 28-30 листопада 2023 року в м. Франкфурт-на-Майні, Німеччина

07.12.2023
Компанія Інтерстарч взяла участь у виставці FI Europe 2023, що відбулася 28-30 листопада 2023 року в м. Франкфурт-на-Майні, Німеччина

Щорічно представники компанії Інтерстарч беруть участь у виставці Food Ingredients Europe - найбільшій в Європі виставці харчових інгредієнтів та технологій, що за багато років набула глобального світового значення. Виставка проходила 28-30 листопада 2023 року в м. Франкфурт-на-Майні, Німеччина і зібрала більше 25 000 відвідувачів та біля 1200 експонентів.     

Food Ingredients Europe — міжнародна виставка харчових добавок, що об’єднує провідних світових постачальників у сфері F&B, покупців, експертів з досліджень і розробок, спеціалістів з виробництва та інвесторів. В рамках FI Europe народжуються нові тенденції галузі та задаються тренди на майбутнє харчової промисловості. 

Трендами FI Europe 2023 були інгредієнти рослинного походження, максимально обережне ставлення до навколишнього середовища при виробництві та орієнтація на здоров’я споживачів.

Компанія Інтерстарч презентувала свої нові продукти, а також добре відомі на ринках Європи та світу інгредієнти - нативні та модифіковані крохмалі, рідкі та сухі глюкозні сиропи, мальтодекстрини, кристалічну фруктозу, пшеничний глютен та інгредієнти для безглютенового виробництва.

За словами Олексія Свічкарьова, Директора компанії Interstarch s.r.o. (Чехія), - «Food Ingredients Europe – це найкраща платформа Європи для сильних, впливових брендів в галузі харчової промисловості та виробництва інгредієнтів. Це значима подія для нас. В рамках виставки ми провели багато зустрічей з нашими бізнес-партнерами та клієнтами, познайомили наших потенційних клієнтів з продукцією, представили новинки та рішення по використанню інгредієнтів Interstarch. Бути учасником Food Ingredients Europe - просто необхідно, бо це означає бути в курсі всіх інновацій та трендів галузі продуктів харчування та напоїв у світі. Цього року виставка набула ще більш глобального значення, в порівнянні з попередніми роками. Ми мали можливість поспілкуватись з нашими існуючими та майбутніми партнерами з усього світу – Європи, Північної Америки, Південно-Східної Азії, країн Близького Сходу. Сподіваємось на високу результативність цього заходу та чекаємо на наступні зустрічі на Food Ingredients Europe у 2024 році».

Вгору