Запрошуємо на стенд компанії Інтерстарч в рамках виставки Food Ingredients Europe 2024

16.10.2024
Запрошуємо на стенд компанії Інтерстарч в рамках виставки Food Ingredients Europe 2024

Food Ingredients Europe вже більше 35 років об’єднує провідних світових постачальників продуктів харчування та напоїв, покупців, експертів з досліджень і розробок та спеціалістів з виробництва. Щороку ця подія пропонує різноманітний асортимент інноваційних інгредієнтів і послуг у сфері харчових добавок. Виставка охоплює широкий спектр пропозицій, включаючи натуральні інгредієнти, консерванти, ароматизатори, ферменти та багато іншого.

25 000 відвідувачів з понад 30 країн світу мають унікальну можливість на одному майданчику знайти всі продукти та технологічні рішення від провідних постачальників світового масштабу та розширити свою мережу партнерства.

Все більше уваги приділяється постачальникам кормів для домашніх тварин та фермерських господарств, харчовим технологіям, розробленим за допомогою штучного інтелекту, інгредієнтам для здоров’я та довголіття, безпеці харчових продуктів, рослинному походженню харчових добавок.

Окрім цього в рамках виставки проходять професійні лекції та дискусійні панелі, де експерти галузі діляться своїми знаннями та ідеями.

Компанія Інтерстарч традиційно бере участь у Food Ingredients Europe та презентує нові та добре відомі на ринках Європи та світу продукти: нативні та модифіковані крохмалі, глюкозні сиропи, мальтодекстрини, кристалічну фруктозу, пшеничний глютен та інгредієнти для безглютенового виробництва.

До зустрічі 19-21 листопада 2024 року на нашому стенді 3.1Н2, у виставковому центрі Франкфурту! 

Вгору