INTERSTARCH взяла участь в щорічній виставці GULFOOD 2023

25.02.2023
INTERSTARCH взяла участь в щорічній виставці GULFOOD 2023

Виставка GULFOOD – одне з головних місць зустрічі світового масштабу для представників харчової промисловості.

Вже протягом багатьох років GULFOOD залишається визначним презентаційним майданчиком для топових брендів та стартапів з усього світу.

Цього року експоненти з більш ніж 85 країн світу привезли  на виставку свої найкращі досягнення та презентували новинки індустрії. GULFOOD – це  виставочний майданчик послуг та продукції не лише виробників харчової промисловості, але й багатьох суміжних індустрій – логістики, пакування, машинобудування та інших.

Цього року GULFOOD 2023 проходила 20-24 лютого в м. Дубай, ОАЕ і в події прийняло участь більше 60 000 відвідувачів з понад 162 країн світу.

Компанія Interstarch, попри складні часи пов’язані з війною в Україні, взяла участь у виставці в рамках колективного стенду українських виробників. Тим самим команда Interstarch довела свою надійність як бізнес партнера та постачальника інгредієнтів для харчової промисловості. На GULFOOD 2023 команда менеджерів та маркетологів представляла лінійку нативних та модифікованих крохмалів, рідкі та сухі глюкозні сиропи, мальтодекстрини, пшеничний глютен та інгредієнти для безглютенового виробництва. Було проведено велику кількість плідних ділових зустрічей з клієнтами, партнерами та потенційними споживачами продукції.   

Як відмітив Комерційний директор компанії Interstarch Андріан Крячок: «Завдяки участі у цьогорічній виставці, Interstarch змогла підтвердити свою професійність як виробника та надійність як постачальника. Ми рухаємося в ногу з сучасними вимогами до харчової промисловості та вдосконалюємо наше виробництво інгредієнтів.

Виставки масштабу GULFOOD –це безцінний обмін досвідом, залучення нових партнерів, освоєння нових напрямків розвитку. Ми не просто свідки ключових моментів, які рухають вперед індустрію продуктів харчування і напоїв, ми – безпосередні учасники цього процесу».  

Ми завжди раді нашим клієнтам! До зустрічі на GULFOOD MANUFACTURING в листопаді 2023 року!

Вгору