Компанія Інтерстарч братиме участь в щорічній виставці GULFOOD 2024

12.01.2024
Компанія Інтерстарч братиме участь в щорічній виставці GULFOOD 2024

Компанія Інтерстарч братиме участь в рамках Національного стенду українських виробників в щорічній виставці GULFOOD 2024, що відбудеться 19-23 лютого 2024 року у Всесвітньому торговому центрі міста Дубай, ОА.

Масштабна виставка GULFOOD відбувається щорічно і є чудовою можливістю для пошуку нових шляхів розвитку та зростання бізнесу у галузі виробництва продуктів харчування та напоїв. На площі понад 1 млн. кв. м провідні бренди, ключові гравці галузі та безліч стартапів мають нагоду налагодити нові бізнес зв’язки, презентувати свою продукцію та інновації, поділитися досвідом. Цей захід нерозривно пов'язаний з інноваціями, сталістю та екологічністю глобальної індустрії виробництва харчових продуктів і напоїв, переробки та виробництва інгредієнтів.

Команда компанії Інтерстарч в рамках виставки представить свій асортимент інгредієнтів, що є ключовими для харчової та кормової промисловості. Серед них нативні та модифіковані крохмалі, рідкі та сухі глюкозні сиропи, мальтодекстрини, пшеничний глютен та інгредієнти для безглютенового виробництва.

Ми будемо раді вітати вас на нашому стенді S2-E49 | Shk Saeed Hall 2

Вгору