Компанія Інтерстарч взяла участь в щорічній виставці GULFOOD 2024

26.02.2024
Компанія Інтерстарч взяла участь в щорічній виставці GULFOOD 2024

В рамках Національного стенду українських виробників компанія Інтерстарч взяла участь у 29-ій щорічній виставці GULFOOD 2024, що відбулася 19-23 лютого 2024 року у Всесвітньому торговому центрі міста Дубай, ОАЕ.

Цьогорічна виставка GULFOOD 2024 привернула увагу сміливим поєднанням екологічності та розкоші, що змінює загальне розуміння цінностей харчової промисловості та встановлює нові стандарти для кулінарних трендів.

Роздрібні та оптові торговці, постачальники продуктів харчування, дистриб’ютори, шеф-кухарі, технологи, лідери думок з понад 190 країн ділилися кращими практиками і продуктами та досліджували сучасні тенденції, що формують майбутнє індустрії виробництва їжі та напоїв.

Серед продукції, представленої компанією Інтерстарч в рамках виставки, були нативні та модифіковані крохмалі, рідкі та сухі глюкозні сиропи, мальтодекстрини, кристалічна фруктоза, пшеничний глютен та інгредієнти для безглютенового виробництва.

За словами Менеджера з продажів компанії Інтерстарч, що відповідає за регіон Близького Сходу Редуана Емам Арафі: «Світовий обсяг ринку харчових продуктів і напоїв сягає десятків мільярдів доларів і постійно зростає. Gulfood — це не просто виставка. Це передова платформа, де майбутнє їжі формується завдяки практичному досвіду. Для компанії Інтерстарч Gulfood є важливою подією. Ми приймаємо в ній участь багато років поспіль. Ринок Близького Сходу та Персидського заливу є важливим для нашої компанії. На цьому ринку постійно зростає потреба в високоякісних продуктах, а відповідно і в інгредієнтах для харчової індустрії. Ми не можемо стояти осторонь глобальних передових технологій. Саме на виставках такого масштабу, спілкуючись к бізнес-партнерами та конкурентами, ми знаходимо для себе нові можливості для розвитку, вдосконалення, підвищення ефективності. Все це ми втілюємо у виробництво високоякісних інгредієнтів, що є  ключовими для харчової та кормової промисловості».  

 

 

Вгору