Компанія Інтерстарч представила свою продукцію на виставці Gulfood Manufacturing & Ingredients 2023 в Дубай, ОАЕ

20.11.2023
Компанія Інтерстарч представила свою продукцію на виставці Gulfood Manufacturing & Ingredients 2023 в Дубай, ОАЕ

Компанія Інтерстарч традиційно взяла участь в щорічній виставці Gulfood Manufacturing & Ingredients, що проходила 7-9 листопада 2023 у м. Дубай, ОАЕ.   

У міру того, як світова індустрія харчових продуктів і напоїв наближається до нової ери, що характеризується більшою стабільністю, гнучкістю та ефективністю, 3000 учасників з 80 країн представили тисячі інновацій та рішень для харчової промисловості. Виставка прийняла біля 36 000 відвідувачів і включала 5 великих основних напрямків: інгредієнти та добавки, обробка, упаковка, логістичні рішення та автоматизація процесів виробництва та менеджменту.

Команда Інтерстарч представила свою лінійку інгредієнтів для харчової та кормової промисловості, серед яких нативний кукурудзяний та пшеничний крохмалі, мальтодекстрини та сухі глюкозні сиропи, пшеничний глютен, модифіковані, прежелатинізовані крохмалі та кристалічна фруктоза.

Gulfood Manufacturing відіграє вирішальну роль у просуванні та розвитку рішень для харчової промисловості та виробництва напоїв на Близькому Сході та за його межами.

Вгору