Представники компанії Інтерстарч відвідали захід індустрії краси та товарів по догляду HPCI CEE 2024

14.10.2024
Представники компанії Інтерстарч відвідали захід індустрії краси та товарів по догляду HPCI CEE 2024

HPCI (Home and Personal Care Ingredients), виставка для постачальників всього ланцюжка виробництва косметичних засобів, засобів особистої та домашньої гігієни, догляду за волоссям, засобів захисту від сонця, засобів чищення для дому, їх пакуванню та зберіганню.

Понад 60 експонентів та близько 400 постачальників інгредієнтів та  послуг у сфері краси, особистої гігієни та догляду за домом мали змогу дізнатися останні новинки та тренди.

Переважаючими тенденціями є перехід до натуральних рослинних інгредієнтів, екологічно чистих речовин, тренд на екологічність та безпечність у виробництві.

Саме такими – еко-френдлі та максимально безпечними  - є інгредієнти компанії Інтерстарч, з якими ми знайомили на виставці своїх потенційних клієнтів.

Наша пропозиція – це мальтодекстрини з низьким декстрозним еквівалентом, крохмалі-емульгатори, кристалічна фруктоза, нативний кукурудзяний крохмаль та модифіковані кукурудзяні крохмалі. Ці інгредієнти чудово підходять для виробництва засобів по догляду за обличчям, волоссям, декоративної косметики, засобів гігієни, таких як зубна паста, мило, молочко для тіла, присипка для малюків. Великою перевагою наших продуктів є їх рослинне  походження, некомедогенність, вони абсолютно безпечні для дітей та вагітних жінок. 

За словами Анастасії Соболевської, Директора з розвитку бізнесу, виставка була чудовою можливістю для встановлення професійних контактів, обміну досвідом та ідеями з колегами з різних країн, а також отримання нових знань та експертних думок у сфері виробництва косметичних та побутових засобів.

Вгору