Компанія Інтерстарч дебютувала як учасник на найбільшій F&B виставці Великобританії IFE 2024, що проходила у Лондоні з 25 по 27 березня 2024 року

03.04.2024
Компанія Інтерстарч дебютувала як учасник на найбільшій F&B виставці Великобританії IFE 2024, що проходила у Лондоні з 25 по 27 березня 2024 року

Компанія Інтерстарч вперше як експонент взяла участь у найбільшій F&B виставці Великобританії IFE 2024, що проходила 25-27 березня 2024 року в Лондоні.

IFE 2024, International Food & Drink Event, — це бізнес-подія, що зібрала понад 1500 регіональних та глобальних постачальників в сфері виробництва продуктів харчування та напоїв, а також постачальників інгредієнтів з 102 країн світу, відкрила нові перспективи для компанії Інтерстарч.

Це справжня подорож інноваційними смаками. В рамках виставки можна знайти буквально все: продукти харчування, різноманіття напоїв,  все необхідне для зберігання, пакування, транспортування, технологічні інновації, спеціалізовані та супутні послуги.

Незважаючи на виклики, з якими стикається Україна, харчова промисловість країни залишається сильною, а виробники  та постачальники - перспективними партнерами для британських та європейських компаній.

Широкий спектр спеціальних семінарів та кулінарних шоу присвячені останнім тенденціям у харчовій промисловості та вибагливим смакам клієнтів.

Для потенційних клієнтів серед понад 27 000 відвідувачів виставки надзвичайно важливим є декілька чинників: новизна продукції, якість, диверсифікація постачальників, розумне управління ланцюжками поставок.

В рамках IFE 2024 команда компанії Інтерстарч представила свою продукцію: нативні та модифіковані  крохмалі, мальтодекстрини, сухі сиропи, кристалічна фруктоза та безглютенові інгредієнти. Все це широко використовується виробниками харчової промисловості у виробництві соусів, майонезів, сирів, йогуртів, паніровки, випічці та в багатьох інших продуктах.

Ринок Великобританії має великий потенціал для постачання інгредієнтів, що використовуються у харчовій галузі. Великобританія має розвинену харчову промисловість і високий попит на якісні інгредієнти для виробництва їжі та напоїв. Зокрема, зростає популярність органічних, натуральних та функціональних продуктів, що спонукає бізнеси шукати нові види сировини для створення нових рецептурних рішень.

За словами Максима Кириченко, регіонального менеджера з продажів компанії Інтерстарч: «Участь нашої компанії у IFE - це дійсно цінний досвід. Цього року ми вперше на виставці як експоненти. Це дозволило нам набагато ближче познайомитися з ринками Великої Британії та Ірландії, створити профіль клієнта і його запити в цьому регіоні. Виставка була насиченою, в нас було багато зустрічей і з’явилося багато потенційних клієнтів та партнерів. Є великий інтерес до продукції, яку ми постачаємо. Наш бренд вже впізнаваний на ринку Альбіону, але звичайно є величезний потенціал до зростання та розвитку. Ми можемо запропонувати не лише продукцію, але і рішення, технологічну підтримку та навіть навчання з використання нашої продукції. Ми сподіваємося на плідну співпрацю в цій частині світу та чекаємо наступної зустрічі з нашими партнерами на IFE 2025».

 

Вгору