Компанія Інтерстарч запрошує відвідати її стенд в рамках щорічної події IFT FIRST 2024, Чикаго

11.06.2024
Компанія Інтерстарч запрошує відвідати її стенд в рамках щорічної події IFT FIRST 2024, Чикаго

Компанія Інтерстарч візьме участь в щорічній зустрічі виробників, постачальників та закупників в області харчової промисловості  - IFT FIRST 2024, що відбудеться з 15 по 17 липня 2024 року в McCormick Place центрі, м. Чикаго, Сполучені Штати Америки. 

IFT FIRST – найбільша щорічна подія в F&B галузі, покликана розвивати та вдосконалювати харчову промисловість насамперед на ринку Північної Америки.   

Цього року представники від найбільших виробників, постачальників, дистриб’юторів, торгівельних площадок, готелів та ресторанів світового рівня поділяться революційними досягненнями в науці про їжу та напої. Вся увага буде приділена новим трендам та останнім інноваціям, серед яких трансформаційна сила штучного інтелекту, науково обґрунтовані підходи до запобігання хворобам харчового походження, цифровізація та їжа в якості ліків.

Серед понад 1 000 експонентів є необмежені можливості встановити ділові контакти з найкваліфікованішими постачальниками інгредієнтів, обладнання та технологій, які продемонструють найновіші продукти та послуги, які змінюють майбутнє ринку продуктів харчування. В рамках IFT FIRST 2024 сміливі ідеї стають конкретними рішеннями, а  професіонали-однодумці покликані допомогти розвивати та підтримувати ваш бізнес.

Компанія Інтерстарч запрошує відвідати її стенд та дізнатися особливості застосування її широкого асортименту інгредієнтів, серед яких: модифіковані крохмалі гарячого заварювання, прежелатинізовані нативні та модифіковані крохмалі, кристалічна фруктоза, сухі глюкозні сиропи, мальтодекстрини, пшеничний глютен.

До зустрічі на IFT FIRST 2024 на стенді Інтерстарч #226 з 15 по 17 липня 2024 року в Чикаго!    

 

Вгору