IFT First 2024: компанія Інтерстарч – традиційний учасник найбільшої події харчової промисловості США

23.07.2024
IFT First 2024: компанія Інтерстарч – традиційний учасник найбільшої події харчової промисловості США

Компанія Інтерстарч незмінно була серед учасників щорічної глобальної події IFT FIRST 2024 та представила свій широкий асортимент інгредієнтів для F&B індустрії. Подія  зібрала виробників, постачальників, науковців та лідерів думок в області харчової промисловості 15-17 липня 2024 року в м. Чикаго, Сполучені Штати Америки. 

IFT FIRST – найбільша щорічна подія в F&B галузі на континенті Америки, покликана розвивати та вдосконалювати харчову промисловість. Лейтмотивом цьогорічної події було: як наука та технології в харчовій промисловості можуть змінити глобальну продовольчу систему.

IFT надає унікальну можливість для науковців, дослідників, практиків та ентузіастів обмінятися думками щодо останніх розробок у аналізі харчових продуктів та втілити найсміливіші ідеї в практику. А для понад 1000 експонентів - це необмежені можливості для зв’язку з найкваліфікованішими постачальниками інгредієнтів, обладнання, технологій, які демонструють найновіші продукти та послуги, що змінюють бізнес та майбутнє F&B продукції.

Компанія Інтерстарч в рамках виставки представила модифіковані крохмалі гарячого заварювання, прежелатинізовані нативні та модифіковані крохмалі, кристалічну фруктозу, сухі глюкозні сиропи, мальтодекстрини, пшеничний глютен.

Як зазначає Менеджер з продажів на ринках США та Канади Микола Прогнімак: «З року в рік ми все впевненіше займаємо своє місце на ринку США. Почавши цей шлях з продажу пшеничної клейковини, ми тепер є постачальником не тільки високоякісних інгредієнтів, а й готових рішень  - рецептів і сумішей для ряду кінцевих споживачів  - виробників продуктів харчування в США.

Ось лише невеликий список застосувань наших модифікованих крохмалів на основі воскової кукурудзи: снеки, м’ясні напівфабрикати, майонези, заправки для салатів, соуси, кетчупи, йогурти, молочні десерти, локшина та азіатські страви. Технологи Інтерстарч швидко та якісно підберуть будь-яке готове рішення для виробництва, враховуючи всі побажання клієнта. Ми готові пропонувати нашому клієнту не лише продукт, а й готові рішення їх застосування».

Вгору