INTERSTARCH презентувала свою продукцію на виставці GULFOOD MANUFACTURING 2022

12.11.2022
INTERSTARCH презентувала свою продукцію на виставці GULFOOD MANUFACTURING 2022

GULFOOD MANUFACTURING —  щорічна та одна з найвпливовіших професійних подій, що присвячена індустрії продуктів харчування та напоїв. Також це глобальна платформа для освіти, інвестицій та презентації новинок індустрії, послуг та рішень у виробництві та розробці нових продуктів. Виставка вже давно вийшла за межі регіону Близького Сходу і стала подією глобального рівня.

GULFOOD MANUFACTURING 2022 об’єднала 1600 виробників з 60+ країн світу та підтримує нову еру у виробництві харчових продуктів: від нових інгредієнтів і передових технологій виробництва та пакування до інтегрованих рішень для ланцюжків поставок, інновацій з контролю та автоматизації виробництва — всього, що рухає вперед зокрема галузь та загалом світ.

Платформа створена бути драйвером оптимізації операційної ефективності, побудови ланцюжків логістики, які легко відслідкувати, пошуку шляхів подолання бар’єрів щодо виходу на нові ринки, впровадження екологічних практик сталого розвитку і пошуку нових джерел фінансування.

GM22 пройшла 8–10 листопада у Дубаї, ОАЕ. Цьогоріч компанія Interstarch представила продукти, що вже давно запропоновані нашою компанією на ринку, а також новинки: нативні та модифіковані крохмалі, рідкі та сухі глюкозні сиропи, мальтодекстрини, пшеничний глютен та інгредієнти для безглютенового виробництва.

Завдяки участі у виставці, Interstarch вийшла та закріпилася на нових ринках — це нові партнерства в Туреччині, ОАЕ, Єгипті та інших країнах. Крім того, ця виставка вкотре стала ідеальним майданчиком для спілкування з нашими давніми партнерами.

Для нашої команди менеджерів і маркетологів, заходи такого рівня — це чудова можливість ознайомитися зі світовими тенденціями харчової промисловості, а головне — розпочати співпрацю з новими партнерами з різних регіонів світу. Interstarch зміцнює позиції як міжнародний виробник і постачальник інгредієнтів для виробників продуктів харчування та кормів для тварин.

Ми завжди шукаємо нові можливості для розвитку, знаходимо нові ринки та вдосконалюємо конкурентні позиції. Тому з нетерпінням чекаємо зустрічі на GULFOOD 2023 та GULFOOD MANUFACTURING 2023!

 

Вгору