Інтерстарч Україна на виставці IBA 2018 в Мюнхені

15.10.2018
Інтерстарч Україна на виставці IBA 2018 в Мюнхені

IBA займає провідне місце в світі серед спеціалізованих виставок хлібопекарської та кондитерської галузі. Виставка проводиться кожні три роки в Мюнхені. Експоненти демонструють інновації в області виробничого обладнання, нові інгредієнти, а також сучасні технологічні рішення, необхідні в пекарській промисловості. На IBA 2018 представляли свої товари та послуги 1 309 учасників з 57 країн світу, за 6 днів виставку відвідали 77 814 представників галузі з 167 країн світу.

Інтерстарч Україна спільно з Інтерстарч ГмбХ презентували свою продукцію, серед якої - кукурудзяний нативний та модифікований крохмалі, Ваксі кукурудзяний крохмаль, пшеничний глютен, рідкі та сухі глюкозні сиропи, безглютеновий крохмаль, безглютенові суміші для випікання ТМ Gründorf. Представлена продукція вже завоювала довіру з боку споживачів в більш, ніж 60 країнах світу. Гості виставки мали можливість ознайомитися з новинками асортименту Інтерстарч Україна, отримати інформацію про особливості та переваги наших продуктів.

Також під час IBA 2018 була можливість побачити процес приготування безглютенової випічки, дізнатися про нові рецепти і продегустувати готові безглютенові вироби власного приготування з пекарських сумішей ТМ Gründorf.

Вгору