«Інтерстарч Україна» стала сертифікованим постачальником біопалива в рамках добровільної схеми сертифікації SURE

14.12.2023
«Інтерстарч Україна» стала сертифікованим постачальником біопалива в рамках добровільної схеми сертифікації SURE

Компанія «Інтерстарч Україна» пройшла сертифікацію в рамках схеми добровільної сертифікації SURE та підтвердила свою відповідність вимогам Директиви Європейського Союзу 2018/2001 – RED II про сприяння використанню енергії з відновлюваних джерел.

Системи добровільної сертифікації, такі як SURE, є законним способом документування відповідності критеріям стандарту RED II. Цей стандарт був розроблений з метою забезпечення відповідності критеріїв стійкого виробництва та використання лісової біомаси, сільськогосподарської сировини, включаючи відходи її переробки, та стандартів виробництва електроенергії та тепла з біомаси чи біогазу.

Система KRZ заснована на вимогах, викладених у Директиві 2018/2001 (RED II). Сертифікати, видані відповідно системи KRZ, визнаються іншими добровільними сертифікаційними системами.

Відтепер «Інтерстарч Україна» є сертифікованим постачальником біопалива у повній відповідності до Директиви ЄС про сприяння використанню енергії з відновлюваних джерел, і продукція компанії відповідає запровадженим на міжнародному ринку правилам та стандартам. Таким чином, ми продовжуємо робити нові кроки на шляху стратегії сталого розвитку нашого бізнесу.

Вгору