Дніпровський КПК та Інтеркорн Корн Просессінг Індастрі отримали бронзовий рейтинг EcoVadis

23.11.2023
Дніпровський КПК та Інтеркорн Корн Просессінг Індастрі отримали бронзовий рейтинг EcoVadis

ПрАТ «Дніпровський КПК» та ПрАТ «Інтеркорн Корн Просессінг Індастрі» отримали бронзовий рейтинг Міжнародної рейтингової агенції в сфері сталого розвитку EcoVadis в жовтні 2023 року.

EcoVadis – це найбільша у світі система рейтингів сталого розвитку, де оцінюється прогрес компаній у сфері сталого розвитку у 200 галузях більше ніж в 160 країнах світу. Система показників сталого розвитку ілюструє ефективність за 21 показником, що згруповані у 4 макросередовища: навколишнє середовище, етика, трудові права і права людини, прозорість проведення закупівель.

Отримання рейтингу є оцінкою того, наскільки добре компанія інтегрувала принципи сталого розвитку/корпоративної соціальної відповідальності у свій бізнес та систему управління.

ПрАТ «Дніпровський крохмалепатоковий комбінат» та ПрАТ «Інтеркорн Корн Просессінг Індастрі» увійшли в топ компаній, що оцінювалися в галузі зернопереробної промисловості, виробництва крохмалю та продуктів з крохмалю. Результати діяльності підприємств у 2023 році дозволило їм увійти до 50% найкращих компаній світу, які оцінювались EcoVadis.

Ця відзнака відображає роботу підприємств та всього колективу з інтеграції принципів сталого розвитку та з провадження якісних змін у низці виробничих процесів.

«Ми пишаємося тим, що отримали бронзову медаль від EcoVadis. Важливо подякувати всім працівникам Дніпровського КПК, хто сприяв досягненню цього високого результату. Наш рейтинг підвищився завдяки наполегливій праці, яку колектив вкладає у наш комбінат щодня, і це ще раз підтверджує важливість праці людей. Сталий розвиток - це довгострокове зобов'язання, яке приносить користь усім: підприємству, співробітникам та місцевій громаді. Наступне завдання - проаналізувати, де нам ще потрібно вдосконалюватися, щоб досягти

ще вищого статусу», — зазначив Генеральний директор Дніпровського КПК Олександр Майстренко.

Отримання рейтингу EcoVadis ПрАТ «Дніпровським крохмалепатоковим комбінатом» та ПрАТ «Інтеркорн Корн Просессінг Індастрі» має велику цінність. Це позитивно впливає на репутацію та наближує підприємства до кращих світових практик ведення бізнесу. Це позначає підвищення ефективності та результативності виробництва, відкриває доступ до нових ринків збуту та надає нові можливості, адже демонструє відданість бізнесу сучасним світовим вимогам сталого розвитку та соціальної відповідальності.

Як зазначила Начальник відділу якості компанії ТОВ «Інтерстарч Україна» Марина Слезовська: «Наша система показників та нагороди EcoVadis забезпечують демонстрацію прозорості високих результатів та прагнення до постійного вдосконалення – це свідчення культури компанії. Ми продовжимо розширювати області можливого у сталому розвитку, щоб підтримувати цілі наших клієнтів у сфері корпоративної соціальної відповідальності та сталого розвитку. І надалі ми будемо використовувати універсальну систему показників EcoVadis як орієнтир, щоб допомагати клієнтам побачити наш прогрес.

Також, високі рейтинги EcoVadis – це свідчення того, що ТОВ «Інтерстарч Україна», ПрАТ «Дніпровський крохмалепатоковий комбінат» та ПрАТ «Інтеркорн Корн Просессінг Індастрі є надійними партнерами. Ми не лише виробляємо безпечну та високоякісну продукцію – ми докладаємо максимум зусиль для зменшення негативного впливу на довкілля, покращуємо умови праці та будуємо міцні партнерські відносини з постачальниками, клієнтами та громадами, де ведемо нашу діяльність».

«Наша бронзова медаль від EcoVadis — це визначне досягнення, але ми розуміємо, що дотримання стандартів сталого розвитку потребує постійного вдосконалення», — сказав генеральний директор ПрАТ «Інтеркорн Корн Просессінг Індастрі» Ігор Козловський. «Ми продовжуємо сумлінно працювати та інтегрувати питання сталого розвитку у всі політики, процедури та методології звітності підприємства».

Вітаємо наших колег ПрАТ «Дніпровський крохмалепатоковий комбінат» та ПрАТ «Інтеркорн Корн Просессінг Індастрі з отриманням бронзових рейтингів EcoVadis та бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Вгору