Компанія Інтерстарч взяла участь у виставці Alimentaria, що проходила 18-21 березня 2024 в м. Барселона, Іспанія

22.03.2024
Компанія Інтерстарч взяла участь у виставці Alimentaria, що проходила 18-21 березня 2024 в м. Барселона, Іспанія

Компанія Інтерстарч взяла участь у виставці Alimentaria, що проходила 18-21 березня 2024 в м. Барселона, Іспанія. 

Традиційно на стенді компанії були представлені численні нові та добре відомі на ринку ЄС інгредієнти для індустрії продуктів харчування та напоїв, а також ряд рішень для випікання безглютенової продукції.  

Alimentaria — одна з найбільших міжнародних виставок продуктів харчування, напоїв та гастрономії, відома тим, що демонструє останні тенденції та інновації в цих галузях.

Alimentaria об’єднує професіоналів з усіх секторів харчової промисловості та виробництва напоїв, включаючи виробників, дистриб’юторів, роздрібних торговців, шеф-кухарів і професіоналів громадського харчування більше, ніж з 52 країн світу.

Потрібно зауважити, що найбільша увага на виставці приділяється саме виробникам та споживачам в регіоні Південної Європи: Іспанія, Італія та Португалія.

Сучасний тренд Alimentaria - це увага до виробництва харчових продуктів, які об’єднані повагою до традицій, якістю, піклуванням про здоров’я та культурними цінностями.

Виставка служить платформою для понад 3000 експонентів, які представляють свої продукти та послуги. Учасники мають можливість відкрити для себе найсучасніші тенденції щодо продуктів харчування та напоїв, інгредієнтів для харчової промисловості, а також інноваційні рішення для упаковки, технологічні досягнення та ініціативи сталого розвитку, які формують майбутнє галузі. Численні кулінарні шоу в рамках виставки від іменитих шеф-кухарів дають розуміння про гастрономічні вподобання та новинки.

За словами Анастасії Соболевської, Керівника з розвитку бізнесу Інтерстарч: «Alimentaria дає можливість проведення зустрічей з регіональними та міжнародними виробниками, постачальниками, дистриб’юторами і роздрібними торговцями в галузі F&B. Знання сучасних трендів галузі, запитів та вподобань наших клієнтів та бізнес-партнерів дає нам конкурентну перевагу. Потенційні та діючі партнери впізнають наш бренд, знають нашу компанію як чесного і надійного гравця на світовому ринку інгредієнтів. Цього року стенд компанії Інтерстарч відвідали представники багатьох країн Європи та світу, серед яких ми зустріли багато нових потенційних партнерів в регіоні Іберія. 

Бути учасником Alimentaria цього року  є знаковою подією для нас, оскільки компанія Інтерстарч наразі має можливість працювати з клієнтами в Іспанії, Португалії та на півдні Франції. Ми відвантажуємо наші інгредієнти зі складу нашого партнера Interstarch Spain в місті Тудела (Навара), що знаходиться на півночі Іспанії. Для наших клієнтів це означає швидку логістику та наявність запасів потрібної продукції для ринку цього регіону".

Вгору