Команда Інтерстарч взяла участь у Food Ingredients Asia 2024

11.09.2024
Команда Інтерстарч взяла участь у Food Ingredients Asia 2024

Food Ingredients Asia - це більше, ніж просто виставка. Широкий вибір конференцій, семінарів, дискусійних панелей, дегустацій та практичних шоу приваблюють в Джакарту більше 22 000 відвідувачів. А майже 700 учасників з 60 країн світу пропонують відвідувачам максимальні знання щодо інновацій та галузевих тенденцій.  

Основна увага виставки зосереджена на інноваційних продуктах у сфері харчових добавок. Учасники виставки мають можливість представити свої продукти та послуги кваліфікованій аудиторії. Виставка охоплює широкий спектр продукції, включаючи інгредієнти для харчової та нехарчової промисловості, натуральні інгредієнти, консерванти, функціональні харчові продукти, ароматизатори та спеції, дієтичні добавки, функціональні напої, молочні продукти та альтернативи молочній продукції та багато іншого. Спектр продукції, представленої на ярмарку, варіюється від харчових добавок та інгредієнтів до технологій переробки харчових продуктів, рішень для упаковки та зберігання готової продукції.

Серед продуктів, які представила в рамках виставки компанія Інтерстарч –  нативний та модифіковані крохмалі на основі ваксі кукурудзи, прежелатинізовані крохмалі, мальтодекстрини та сухі глюкозні сиропи, кристалічна фруктоза.

Технологи компанії Інтерстарч мають рішення, що перевірені практикою, а наші інгредієнти широко використовуються у виробництві снеків, майонезів, кетчупів та інших соусів, фруктових наповнювачів, веганського сиру, молочних десертів, кондитерських виробів, консервованих продуктів, в перероблених м’ясних та рибних продуктах тощо.  

Напередодні виставки компанія Інтерстарч пройшла чергову сертифікацію HALAL Indonesia, що дозволяє відповідно маркувати всю продукцію компанії та відповідати вимогам регіонального ринку.

Азія забезпечує майже 40% інгредієнтів у всьому світі, що робить цю виставку обов’язковою для відвідування всім, хто прагне розширити ділові зв’язки та прагне до зростання як на місцевому, так і на глобальному рівнях. 

Вгору