Компанія Інтерстарч взяла участь у головній міжнародній виставці хлібопекарської індустрії iba 2023, Мюнхен

01.11.2023
Компанія Інтерстарч взяла участь у головній міжнародній виставці хлібопекарської індустрії iba 2023, Мюнхен

Iba – провідна світова виставка пекарської та кондитерської промисловості, яка відбувається раз на три роки і збирає професійне співтовариство з усього світу для обміну знаннями та практичним досвідом.

Iba як професійна платформа є рушійною силою новітніх технологій хлібопекарської індустрії, а також виробництва снеків та кондитерської продукції.

Цього року виставка була присвячена сталому розвитку світової харчової індустрії та забезпеченню найвищої якості пекарської продукції. 

Експоненти демонстрували інновації сировинної галузі та інгредієнтів, а також технологій виробництва та реалізації продукції. Окрема увага завжди приділяється технологіям зберігання.

Команда Інтерстарч представила в Мюнхенському виставковому центрі свою продукцію: модифіковані пшеничні та кукурудзяні крохмалі, пшеничний глютен, мальтодекстрини та великий асортимент глюкозних та мальтозних сиропів. Особлива увага приділялась інгредієнтам для виробництва безглютенової пекарської продукції­­­­­­­­­­­­­­­. Всі інгредієнти компанії Інтерстарч  використовуються у виробництві снеків, хлібопекарстві та кондитерській промисловості. Серед новинок цього року були представлені прежелатинізовані модифіковані та нативні крохмалі, що є незамінними компонентами у виробництві солоних снеків, в першу чергу, горішків в обкатці.

За словами директора німецького підприємства InterstarchGmbH Олексія Катюхи, «наша команда часто приймає участь у визначних профільних виставках, таких як Iba. Це важлива  складова розвитку нашого бізнесу. Ми маємо бути в курсі актуального запиту ринку та вподобань клієнтів аби мати можливість миттєво реагувати на їх запити. Інтерстарч забезпечує оптимальні рішення та підходи, адаптовані до потреб клієнтів».

Вгору