Компанія Інтерстарч представила свою продукцію на найбільшій виставці Північної Америки IFT FIRST, Chicago

31.07.2023
Компанія Інтерстарч представила свою продукцію на найбільшій виставці Північної Америки IFT FIRST, Chicago

Компанія Інтерстарч взяла участь в найбільшій В2В виставці в галузі харчової промисловості в Північній Америці IFT FIRST, що відбувалася з 16 по 19 липня 2023 року в Чикаго, США.

«Ваше майбутнє тут» - під таким гаслом пройшла цьогорічна виставка і була присвячена найновішим технологіям в галузі харчової промисловості та харчовій безпеці в світі. Даний захід поєднує науку та бізнес для пошуку найкращих рішень у глобальній науково-продовольчій спільноті.

IFT FIRST — це місце, де постачальники інгредієнтів, розробники продуктів харчування та напоїв, професіонали та стартапи з усього світу представляють свої останні розробки, задають тренди галузі, шукають рішення та обговорюють інновації.

IFT FIRST 2023 прийняла понад 800 експонентів, понад 100 наукових сесій і дискусій з питань глобальної харчової промисловості.

Команда Інтерстарч була рада вітати своїх діючих та потенційних клієнтів та бізнес-партнерів на своєму стенді.

Ми представили свою лінійку продукції: модифіковані крохмалі для приготування різних видів соусів, напівфабрикатів з м’яса, дресингів, новий прежелатинізований крохмаль Е1422 Interstarch АХА30.50CWS, який вже гарно себе зарекомендував серед наших клієнтів - виробників майонезів, нативні крохмалі холодного набухання (CWS) німецького та українського виробництв для використання у випічці та снеках, кристалічну фруктозу, сухі глюкозні сиропи, мальтодекстрини, пшеничну клейковину.

Як зазначає Менеджер з продажів на ринках США та Канади Микола Прогнімак: «Ринок США один з найбільших споживачів пшеничної клейковини. Мова йде про об’єм майже в 400 тис. тон на рік, половина об’єму припадає на імпорт. Північна Америка – один з найперспективніших ринків споживання крохмалів з прогнозом річного приросту 2,1% за період 2021-2026 років. Ріст споживання крохмалепродуктів та клейковини припадає на хлібобулочне виробництво, виробництво молочної продукції, соусів, різних  видів снеків. Ось чому нам важливо бути тут і зараз. IFT FIRST дає можливість розширити базу ділових зв’язків, розширити портфель клієнтів та збільшити долю присутності на ринку Північної Америки».

Вгору