Компанія Інтерстарч Україна пройшла процес оцінки EcoVadis

30.07.2018
Компанія Інтерстарч Україна пройшла процес оцінки EcoVadis

Інтерстарч Україна поставляє крохмалепродукти по всьому світу і гарантує своїм клієнтам екологічний і соціально відповідальний ланцюжок поставок. Саме тому було прийнято рішення пройти процес оцінки EcoVadis.

Компанія EcoVadis створила першу платформу для спільної роботи, що дозволяє контролювати показники стійкості постачальників в 150 галузях і 110 країнах. Мета методу оцінки Корпоративної соціальної відповідальності (КСВ), розробленого EcoVadis, полягає в тому, щоб визначити якість системи управління КСВ в компанії на підставі її стратегій, заходів і результатів їх впровадження.

Оцінка показників КСВ виконується командою експертів з питань сталого розвитку. Оцінка включає аналіз 21 індикатора, які згруповані по 4 тематичних групах (наприклад, навколишнє середовище, умови праці та права людини, порядність при веденні бізнесу, стійкі закупівлі). Ці індикатори або критерії засновані на міжнародних стандартах КСВ, в числі яких принципи Глобального договору ООН, конвенції Міжнародної організації праці (МОП), стандарт Глобальної ініціативи зі звітності (GRI), стандарт ISO 26000, а також принципи CERES (Коаліції за екологічно відповідальний бізнес) .

Вгору