Компанія Інтерстарч взяла участь у виставці Supply Side West 2023 в Лас Вегасі, штат Невада, США

15.11.2023
Компанія Інтерстарч взяла участь у виставці Supply Side West 2023 в Лас Вегасі, штат Невада, США

Компанія Інтерстарч взяла участь в одній з найбільших харчових виставок Північної Америки Supply Side West 2023, що відбувалася 23-27 жовтня 2023 року в Лас Вегасі, штат Невада, США.

Supply Side West в колаборації з Food Ingredients North America об’єднує покупців і постачальників інгредієнтів в індустрії виробництва продуктів харчування, дієтичних добавок, напоїв, функціональної їжі та спортивного харчування. В рамках Supply Side West 2023 були представлені останні найефективніші тенденції та рішення в сфері виробництва продуктів харчування та напоїв, а також багато стартапів, яким приділяється зазвичай чимала увага.  

Серед продукції, яку команда Інтерстарч представляла на виставці, були затребувані на ринку США та Канади пшеничний глютен, модифіковані та прежелатинізовані крохмалі, мальтодекстрини, підсоложувачі, пшеничний та кукурудзяний нативні крохмалі.

Продукція Інтерстарч широко використовується для виробництва соусів та майонезів, дресингів, м’ясних напівфабрикатів, молочної та снекової продукції. Наші харчові інгредієнти виробляються в Україні та Німеччині за найвищими європейськими стандартами якості.

Як зазначає Менеджер з продажів на ринках США та Канади Микола Прогнімак: «Ринок США завжди динамічний. Саме тут часто зароджуються нові тренди в харчовій промисловості, особливо те, що стосується функціональної їжі, такої як сублімовані продукти, сухі суміші, продукти з дуже довгим терміном придатності, що використовуються в більшості армій світу. Все це вимагає інгредієнтів найвищої якості та нестандартного рішення їх використання. Компанія Інтерстарч має індивідуальний підхід до кожного свого клієнта аби задовольнити його потреби. Ми не лише постачаємо продукцію, а й надаємо широкий спектр консультацій щодо вибору оптимального продукту та технології його застосування. Ми завжди розвиваємося і працюємо над новими пропозиціями.

Supply Side West дає можливість розширити наші ділові зв’язки та бути в курсі всіх останніх тенденцій на ринку виробництва продуктів харчування та напоїв».

 

Вгору